ГДЗ 8 клас геометрія Бевз 2016

ГДЗ для 8 класу

        

ГДЗ геометрія 8 клас  Бевз 2016  Автори: Г.П. Бевз, В.Г. Бевз, Н.Г. Владімірова
Рік видання: 2016
Видавництво: Освіта, Київ

За п'ять років роботи над вивченням геометрії у школярів виникають різні проблеми – одні не можуть впоратися з кресленнями, в інших слабо розвинене просторове мислення, треті не можуть розібратися із тригонометричними функціями. А спроба відсунути цю науку на другий план призводить до серйозних проблем із успішністю. Необхідний надійний консультант, готовий будь-якої хвилини прийти на допомогу і роз'яснити найбільш незрозумілий матеріал. Саме це завдання успішно виконує ГДЗ з геометрії для 8 класу, Бевз.

Вчимо геометрію з ГДЗ

Багато тем геометрії учні опановують протягом усіх років вивчення предмета. Змінюється лише рівень їхньої складності. До кожної з цих тем додається багато нюансів, розібратися в яких іноді не можуть і багато батьків. Адже школярам треба працювати і з іншими складними та важливими науками. Тому підтримка персонального репетитора, який допоможе впевнено почуватися на будь-яких контрольних роботах та швидко виконувати поточні домашні завдання є такою необхідною. Віртуальний консультант ГДЗ з геометрії для 8 класу, Бевз 2016 готовий будь-якої хвилини пояснити теорію і показати її застосування на практиці.

Коротко про збірку готових відповідей з геометрії для 8 класу, Бевз, Владімірова

ГДЗ допоможе восьмикласнику розібратися з усіма темами основного підручника:

  • Чотирикутники
  • Подібність трикутників
  • Розв’язування прямокутних трикутників
  • Многокутники та їх площі

Оберіть номер завдання з геометрії за 8 клас Бевз 2016, відповідь на яке ви шукаєте і отримаєте її тут:

 


Розділ 1.

§ 1-3

Задачі за готовими малюнками

Самостійна робота 1

Варіант 1

Варіант 2

Варіант 3

Варіант 4

Тестові завдання 1

Типові задачі для контрольної роботи

§ 4-7

Задачі за готовими малюнками

Самостійна робота 2

Варіант 1

Варіант 2

Варіант 3

Варіант 4

Тестові завдання 2

Типові задачі для контрольної роботи

Розділ 2.

§ 8-12

Задачі за готовими малюнками

Самостійна робота 3

Варіант 1

Варіант 2

Варіант 3

Варіант 4

Тестові завдання 3

Типові задачі для контрольної роботи

Розділ 3.

§ 13-17

Задачі за готовими малюнками

Самостійна робота 4

Варіант 1

Варіант 2

Варіант 3

Варіант 4

Тестові завдання 4

Типові задачі для контрольної роботи

Розділ 4.

§ 18-23

Задачі за готовими малюнками

Самостійна робота 5

Варіант 1

Варіант 2

Варіант 3

Варіант 4

Самостійна робота 6

Варіант 1

Варіант 2

Варіант 3

Варіант 4

Тестові завдання 5

Тестові завдання 6

Типові задачі для контрольної роботи

У ГДЗ зібрані докладні зразки відповідей до кожного завдання. Учень може як перевірити власну відповідь, так і докладно вивчити алгоритм роботи з кожним завданням підручника. Добросовісно виконуючи кожне завдання з геометрії, восьмикласник отримує чудові навчальні можливості: зрозуміти надзвичайно важку теорію, вміти виконувати креслення, розв'язувати завдання. У наступному навчальному році цей розв'язник допоможе перейти до нового, складнішого матеріалу, освіжаючи в пам'яті всі пройдені теми.
Завдяки науково-технічному прогресу стрімко розвинулися цифрові технології, утворивши нові, віртуальні та багатовимірні сфери просторового сприйняття. Змінилися й технології промисловості та виробництва. Опанування геометричної науки не тільки допоможе успішно продовжити освіту у ВНЗ, а й адаптуватись до роботи у будь-якій сучасній високотехнологічній компанії. Геометрія предмета досить складний, але позитивно впливає на розумовий інтелект. Наука формує у восьмикласника просторове мислення, здатність доводити теореми, позитивно впливає на розвиток фантазії. З кожним розділом геометрія ускладнюється, формул стає все більше і щоб навчання не стало непідйомним вантажем, рекомендується звертатися за допомогою до допоміжної літератури.

Робоча програма збірки з геометрії 8 клас Бевз, Владімірова 2016

Цього року учні починають готуватися до підсумкових випробувань, які відбудуться наприкінці дев'ятого класу, тому добрий помічник у навчанні буде їм дуже корисним. З цим навчальним посібником школярам буде простіше вивчити всі теми програми:

  • властивості прямокутного трикутника;
  • взаємне розташування кола з деякими видами багатокутників;
  • докази властивостей паралелограма;
  • види та середня лінія трапеції;
  • розгляд осьової та центральної симетрій;
  • позначення та одиниці виміру площі.

Наш навчально-методичний комплекс містить вірні відповіді до всіх номерів вправ основного видання та є чудовою допомогою восьмикласнику у опануванні дисципліни. Підручник розроблено відповідно до затвердженого стандарту колективу визнаних авторів у сфері освіти. У ГДЗ з геометрії учні знайдуть докладні розв'язання всіх завдань з розділів курсу і зможуть повністю підготуватися до кожного уроку.

Переваги використання ГДЗ з геометрії за 8 клас

Розв'язник випущений у форматі онлайн і доступний з кожного пристрою, який має вихід до мережі інтернет практично в будь-який час. Наприклад, з мобільного телефону в школі на перерві між уроками. ГДЗ завжди під рукою – надійний помічник у навчанні. Крім цього, зручний інтерфейс миттєво відправить користувача до потрібного завдання підручника. Застосовуючи онлайн-збірку, учні зможуть:

  • заощадити час на перевірці домашніх завдань;
  • самостійно вивчити пропущені та детально не розглянуті теми;
  • підготуватися до поточних та підсумкових перевірочних робіт;
  • виявити прогалини у знаннях та опрацювати їх;
  • поглибити знання з предмету та підвищити успішність.

А зекономлений час можна провести за приємнішими заняттями – почитати подивитися фільм погуляти чи просто відпочити. Приготування домашніх завдань з ГДЗ із нудної рутини перетворитися на приємне проведення часу.

Як правильно користуватись ГДЗ

Звісно, можна просто списати готові рішення. Але для якісної підготовки краще використовувати онлайн-збірку лише для самоперевірки в якості віртуального репетитора та з його допомогою уважно проаналізувати помилки та допущені неточності. Збірка допоможе учням знайти міцну впевненість у здатності вивчати математику та отримувати за контрольні роботи найвищий бал.

Будь vidminny.com!

ГДЗ для 8 класу